CAPPR

Ooit in 2004 begon CAPPR als Salon IdeeAl. Een no nonsense salonnetje met een knus gashaardje aan de stationsstraat 34B te Amersfoort. De salon lag dus net iets meer richting het Centraal Station op een hoekje. Inmiddels  is Alexander Pijpers, eigenaar van CAPPR alweer bijna 20 jaar een begrip in Amersfoort. Hij is nu gevestigd als Capelli Milano Salon, ‘waar hij ook oprichter en bedenker van is ‘ aan de stationsstraat 8; iets verder lopend richting het centrum schuin tegenover het NH Hotel ook in Amersfoort.

In 2018 diplomeerde Alexander zich als Visagist bij de School van Mieke Petiet waar hij ook aan de Gruppo Select Masterclass mocht meedoen. In deze masterclass komen alleen de beste visagisten van de school.

In 2020 certificeerde Alexander zich officieel als examinator. Bovendien is zijn salon al heel wat jaren erkend als niveau 4 stageplaats. Op freelance basis geeft hij ook workshops, masterclasses en trainingen op scholen op locatie en  in zijn eigen salon.

Gedurende de corona crisis heeft de uitrol van zijn “full concept” salon vertraging opgelopen. Zodra de mogelijkheden er weer zijn krijgt de salon een kleine aanpassing. Daarna worden er naast de gebruikelijke kapsalonwerkzaamheden die overdag plaatsvinden is in de avonduren of in het weekend make- up workshops en haarstyling cursussen gegeven.

Alexander werkt met de volle aandacht aan zijn klanten. Hij trekt ruim de tijd uit voor een volledig advies uit, waarbij altijd de gezichtsvorm, kleur huid, kleur ogen, en het gelaat tot aan de schouders centraal staan. Alexander is met zijn 25 jaar ervaring uiterst technisch en creatief. Als persoon is hij dynamisch en zien mensen hem als erg betrokken, persoonlijk en attent. Kom je bij Alexander, neem je tijd en je zult geen spijt krijgen. Bekijk hier zelf de lovende recensies.


CAPPR eigenaar Alexander werkt soms voor een opdracht op locatie.
Daarom werkt hij alleen volgens afspraak.