Salon Vampke

Je zult je opleiding maar zijn gestart vlak voor de uitbraak van de coronacrisis. Dit overkwam Femke ten Hoven, 24 jaar.
Desondanks wordt ze per 1 oktober 2022 officieel de trotse eigenaresse van Salon Vampke!
Met een extreem doorzettingsvermogen en een echte droom om kapster te worden behaalde Femke eind 2021 haar kappersdiploma op niveau 3. Bovendien heeft ze de belangrijkste certificaten behaald van de niveau 4 ondernemersopleiding! Wederom een enorme prestatie want je zult maar discalculie en dislectie hebben.Sjah, daarmee behaal je niet de door de staat verplichte vakken om je volledige Niveau 4 diploma te kunnen behalen.
Oneerlijk of onterecht? Femke heeft zich niet laten kennen en bouwt nu onvermoeid door aan de klantenkring binnen haar eigen salon.
En ze is al heel goed op weg. Met behulp van Social Deal ontdekken veel mensen de zeer vriendelijke en goedlachse Femke. Femke neemt ruim de tijd en wordt zo nu en dan nog bijgestaan door trainer en eigenaar van Capelli Milano, Alexander. 


De tarieven van Femke zijn vanzelfsprekend aangepast naar haar niveau en een nog iets lager werktempo. Bekijk hiervoor haar prijslijst


Wil je graag erg goed geknipt en gekleurd de salon verlaten en geholpen worden voor een scherp tarief door aanstormend talent?
Maak dan gelijk
online je afspraak met Femke